CONTACTEER ONS: 013/22 00 42

Wanneer u gevelbekleding wil laten plaatsen in Testelt of omstreken, neem dan eerst even contact op met Glenn Vandingenen.

Laat uw daktimmerwerken tijdig uitvoeren door Vandingenen Glenn, uw specialist uit Testelt.

Timmerwerken aan hellende daken zit ons al meer dan 15 jaar in de vingers. Voor een betrouwbare dakwerker in regio Testelt is er dus maar één adre.s

Uw betrouwbare partner wanneer u dakbedekking wil plaatsen in omgeving Testelt is Vandingenen Glenn.

Dak Timmerwerken

Laat uw daktimmerwerken tijdig uitvoeren door Vandingenen Glenn, uw specialist uit Testelt

Vaak ziet u niet wat er schuilgaat onder uw dakpannen of leien, met grote problemen tot gevolg. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en laat uw daktimmer tijdig nakijken en vernieuwen! Uw specialist in daktimmerwerken in regio Testelt is Vandingenen Glenn. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uw uitgelezen partner voor de plaatsing of renovatie van uw daktimmer. Natuurlijk kunnen wij daarna ook zorgen voor de nodige dakbekleding en de afwerking van uw dak tot in het detail.

Bij ons staat de zaakvoerder zelf op de werkvloer en worden de uit te voeren werken steeds eerst nauwgezet met de klant besproken. Goede kwaliteit, uitstekende service én de laagste prijs: daar staan wij garant voor!

Daktimmerwerken kennen voor ons geen geheimen. Blijf dus niet zitten met mankementen aan uw dak en doe beroep op onze professionaliteit! Wij zijn actief in de wijde omtrek van Testelt en komen graag eens langs om te kijken waar bij u het probleem schuilt. Contacteer ons snel via het online contactformulier of bel ons op voor meer informatie.

Contacteer ons

Vandingenen Glenn

Kattestraat 13, 3272 Testelt

013/29.74.75

BTW BE 0843780927