CONTACTEER ONS: 013/22 00 42

Wanneer u gevelbekleding wil laten plaatsen in Testelt of omstreken, neem dan eerst even contact op met Glenn Vandingenen.

Laat uw daktimmerwerken tijdig uitvoeren door Vandingenen Glenn, uw specialist uit Testelt.

Timmerwerken aan hellende daken zit ons al meer dan 15 jaar in de vingers. Voor een betrouwbare dakwerker in regio Testelt is er dus maar één adre.s

Uw betrouwbare partner wanneer u dakbedekking wil plaatsen in omgeving Testelt is Vandingenen Glenn.

Timmerwerken

Timmerwerken aan hellende daken zit ons al meer dan 15 jaar in de vingers. Voor een betrouwbare dakwerker in regio Testelt is er dus maar één adres

In een oudere woning kan u steeds te maken krijgen met een versleten daktimmer. Deze uit zich maar al te graag in de vorm van binnensijpelend water. Wees lekken te slim af en laat uw daktimmer tijdig renoveren door een professional! Allerhande timmerwerken in de buurt van Testelt kan u overlaten aan Vandingenen Glenn. Wij zorgen met genoegen voor een perfecte, duurzame daktimmer en indien nodig ook voor dakbekleding, isolatiewerken en zinkwerken.

Vooraf bekijken en bespreken we steeds met elke klant wat er dient te gebeuren. Heeft u een groter of kleiner budget? Vanzelfsprekend houden wij hier rekening mee. Daarnaast staan wij ook altijd garant voor een uitstekende service en een uiterst lage prijs.

Isolatiewerken, dakwerken, gevelbekleding en zelfs het bekleden van uw zolder met Gyproc of hout: wij zijn van diverse markten thuis en kunnen u indien gewenst ook een totaalpakket aanbieden. Waarom zou u nog langer twijfelen? Kies voor al uw timmerwerken voor specialist Vandingenen Glenn uit Testelt. Contacteer ons snel voor uw persoonlijke afspraak!

Contacteer ons

Vandingenen Glenn

Kattestraat 13, 3272 Testelt

013/29.74.75

BTW BE 0843780927