CONTACTEER ONS: 013/22 00 42

Wanneer u gevelbekleding wil laten plaatsen in Testelt of omstreken, neem dan eerst even contact op met Glenn Vandingenen.

Laat uw daktimmerwerken tijdig uitvoeren door Vandingenen Glenn, uw specialist uit Testelt.

Timmerwerken aan hellende daken zit ons al meer dan 15 jaar in de vingers. Voor een betrouwbare dakwerker in regio Testelt is er dus maar één adre.s

Uw betrouwbare partner wanneer u dakbedekking wil plaatsen in omgeving Testelt is Vandingenen Glenn.

Gevelbekleding

Wanneer u gevelbekleding wil laten plaatsen in Testelt of omstreken, neem dan eerst even contact op met Glenn Vandingenen

De juiste gevelbekleding is zowel een streling voor het oog als enorm praktisch. Glenn Vandingenen is uw expert in regio Testelt wanneer u graag gevelbekleding wil laten plaatsen. Met veel genoegen staan wij bij met het nodige advies. Onze specialiteit zit in het plaatsen van houten gevelbekleding, meer bepaald van seder en paddoek. Indien gewenst kunnen wij uw gevel natuurlijk ook voorzien van leien, sidings, staalplaten enzoverder.

De hoge normen eisen tegenwoordig de gepaste isolatie. Ook deze kunnen wij zowel binnen als buiten voor u verzorgen. Daarnaast bent u bij ons steeds zeker van een correcte service, kwaliteitsvolle materialen binnen uw budget en een lage prijs.

Stop met zoeken naar de ideale vakman wanneer u gevelbekleding wil laten plaatsen in Testelt of omstreken: neem snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

Vandingenen Glenn

Kattestraat 13, 3272 Testelt

013/29.74.75

BTW BE 0843780927