CONTACTEER ONS: 013/22 00 42

Wanneer u gevelbekleding wil laten plaatsen in Testelt of omstreken, neem dan eerst even contact op met Glenn Vandingenen.

Laat uw daktimmerwerken tijdig uitvoeren door Vandingenen Glenn, uw specialist uit Testelt.

Timmerwerken aan hellende daken zit ons al meer dan 15 jaar in de vingers. Voor een betrouwbare dakwerker in regio Testelt is er dus maar één adre.s

Uw betrouwbare partner wanneer u dakbedekking wil plaatsen in omgeving Testelt is Vandingenen Glenn.

Dakbekleding

Uw betrouwbare partner wanneer u dakbedekking wil plaatsen in omgeving Testelt is Vandingenen Glenn

Bij het kiezen van de juiste dakbedekking gaat u niet over één nacht ijs: kiest u voor natuurleien of pannen? Welke voor- en nadelen zijn hier aan verbonden? U zit waarschijnlijk met zoveel vragen. Laat u bijstaan door een vakman wanneer u er aan denkt om dakbedekking te laten plaatsen. In de buurt van Testelt kan u hiervoor terecht bij Vandingenen Glenn.

Wij zorgen niet alleen voor de juiste dakbedekking, maar ook voor de nodige daktimmerwerken, zinkwerken, isolatie volgens de huidige normen en indien gewenst kunnen wij uw zolderruimte zelfs afmaken door middel van Gyproc of hout. Bij ons bent u altijd zeker van de laagste prijs ten opzichte van een uitstekende service en de vereiste kwaliteit!

Twijfel niet langer maar laat uw dakbedekking plaatsen door een expert! Kies in regio Testelt daarom voor Vandingenen Glenn. Neem vandaag nog contact met ons op wanneer u meer informatie wenst of een vrijblijvende afspraak wil vastleggen.

Contacteer ons

Vandingenen Glenn

Kattestraat 13, 3272 Testelt

013/29.74.75

BTW BE 0843780927